Referanslarımız

METRO İSTANBUL AŞ.’nin İstanbul genelindeki tüm metro, tramvay, finüküler ve teleferik hat ve istasyon klimaları (Fancoil, VRF, Hassas Klimalar, Merkezi Klimalar, Çiller Tipi Klimalar, Split Klimalar vb.) tarafımızca 4 yıldır takibe alınmış olup, düzenli periyodik bakımları gerçekleştirilmeye ve arıza onarımları yapılmaya devam etmektedir. Bunun yanı sıra, ilgili kurumun soğutma ve ısıtma sistemleri tedarikleri tarafımızca karşılanmaya devam edilmektedir.

EYÜP BELEDİYESİ klimaları (Fancoil, VRF, Hassas Klimalar, Merkezi Klimalar, Çiller Tipi Klimalar, Split Klimalar vb.) tarafımızca 2 yıldır takibe alınmış olup, düzenli periyodik bakımları gerçekleştirilmeye ve arıza onarımları yapılmaya devam etmektedir. Ayrıca kazan, kombi ve merkezi ısıtma sistemleri danışmanlık ve tedarikleri tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bunun yanı sıra, ilgili kurumun soğutma ve ısıtma sistemleri tedarikleri tarafımızca karşılanmıştır.

İSTANBUL KÜLTÜR AŞ‘ye bağlı bulunan PANORAMA 1453 müzesi iklimlendirme otomasyonu sistemi tarafımızca gerçekleştirilmiş olup, arzu edilen sistem elde edilmiş bulunmakta ve müzede sergilenen eserlerin koruması sağlanabilmektedir.

İBB’ne bağlı çeşitli iştirakler İSBAK,UGETAM,BELBiM,KÜLTÜR AŞ klima ve iklimlendirme sistemleri tedarikleri dönemsel olarak tarafımızca karşılanmakta ve bu iştiraklere iklimlendirme sistemleri üzerine danışmanlık hizmetleri verilmektedir.

Çeşitli Kurumsal firmalar JAKAMENAYDIN MENSUCAT klima ve iklimlendirme sistemleri danışmanlık, onarım, bakım ve tedarik işlemleri 2 yıldır tarafımızca karşılanmaktadır.

Firmamız ile ilgili detaylı bilgiyi üstte referansını verdiğimiz kurum ve şirketlerin teknik birimlerinden öğrenebilir görsellerimizi aşağıdaki web adreslerimizden görebilir, dilerseniz bizleri sosyal medyadan takip edebilirsiniz.